Predmet poslovanja udruženja

Predmet poslovanja Udruženja je promicanje obavljanja djelatnosti članova Udruženja, tj. proizvodnja, prerada i promet mineralnih sirovina i obuhvaća sljedeće djelatnosti:

  • predstavljanje djelatnosti članova pred zakonodavnim i drugim državnim tijelima radi promicanja i zaštite njihova interesa putem predlaganja donošenja i primjene propisa i drugih mjera gospodarske politike,
  • utvrdivanje okvirne politike proizvodnje i prometa te podsticanje poslovnih odnosa na domaćem i stranom tržištu,
  • uskladivanje i bilanciranje proizvodnje i prometa po strukovnim grupama,
  • Opširnije...

Zašto se učlaniti?

Što dobivamo učlanjenjem u GIU PROMINS?

Učlanjenjem u GIU PROMINS postajete dijelom velike hrvatske rudarske zajednice. Članice unutar Udruženja razmijenjuju informacije, analiziraju stanje na tržištu, dogovaraju korektne poslovne odnose i razmatraju pitanja od zajedničkog interesa. Kao vodeća strukovna asocijacija u Hrvatskoj, pokušavamo se nametnuti tijelima državne uprave, ponajprije na pitanjima zakonske regulative. Zajedničkim akcijama putem Udruženja određene stvari mogu se pokrenuti i promijeniti za naše zajedničko dobro, dok individualni pokušaji obično završavaju na pokušaju. Što smo brojniji, to smo i uvjerljiviji.

Opširnije...

Oglašavajte na našim stranicama

Zašto se kod nas oglašavati?
Obratite se publici koja želi vidjeti vaš oglas!
Naše stranice okupljaju interesnu grupu posjetitelja čija je djelatnost vezana uz rudarstvo u najširem smislu, tj. proizvodnju, preradu i promet mineralnih sirovina, bušenje, miniranje, proizvodnju i promet eksplozivnih tvari za gospodarsku uporabu, što omogućava maksimalnu izloženost oglasa vašoj ciljanoj publici koja traži i želi kupiti upravo ono što vi nudite.
Cijena oglašavanja na Internetu je povoljnija nego oglašavanje u drugim medijima, a vaš oglas je dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Kako se oglašavati?
Oglašavati se možete na tri načina:
button 230x130 pixela
Ukoliko imate vlastite web stranice trebate ih i promovirati. Stranice bez posjetitelja su beskorisne i ne ispunjavaju svoju svrhu.
Button (zastavica, slikica) sadrži neke osnovne podatke o tvrtci (logotip, slogan, animacija i sl.) i direktno vodi na site oglašivača. Cilj buttona je privući pozornost posjetitelja kako bi kliknuli na njega i otišli direktno na site oglašivača gdje se mogu detaljnije informirati o konkretnoj ponudi. Button može sadržavati osnovne informacije o tvrtci, ali kampanja se može i direktno usmjeriti na odredeni dio oglašivačeve ponude ili na neke trenutne akcije.
Button se postavlja na naslovnici Promins sitea, na svim stranicama u sklopu rubrika "novosti", "članovi", "faq" i na stranici sa linkovima. Pozicija buttona je vrh lijevog stupca na navedenim stranicama.
Veličina buttona je 125x60 pixela (tocaka). Najveća dozvoljena težina je 10 KB, a format je GIF ili JPG. Ukoliko nemate vlastiti button, možemo ga i mi za vas izraditi.
info site
Ukoliko nemate vlastite web stranice ili imate, a niste s njima posve zadovoljni ili želite posebno istaknuti nešto iz vaše ponude (novosti u ponudi, dio ponude za koju smatrate da bi posebno bio interesantan našim posjetiteljima, akcije i sl.), info site je rješenje za vas.
Link na info site sadržava ime tvrtke i postavlja se u sklopu rubrike "Preporučamo" na naslovnici Promins sitea, na svim stranicama u sklopu rubrika "novosti", "članovi", "faq" i na stranici sa linkovima. Klikom na link, posjetiteljima se otvara novi prozor u kojemu oglašivač prezentira svoju tvrtku, ponudu ili jedan njen dio, te svi kontakt podaci. Info site može sadržavati jednu ili više stranica, logotip tvrtke, fotografije, kontakt obrazac itd.
Materijale (logotip, fotografije, tekstovi) potrebne za izradu info sitea možete nam dostaviti poštom ili e-mailom.
sponzorirani članak
Sve novosti iz djelatnosti ili ponude vaše tvrtke možete predstaviti i putem sponzoriranog članka na našem siteu, koji se objavljuje ravnopravno s drugim člancima u sklopu "Novosti" i trajno ostaje u arhivi članaka koja je dostupna svim posjetiteljima sitea. Članak može sadržavati do karticu i pol teksta i do dvije fotografije ili ilustracije maksimalne veličine 300x250 pixela (točaka).
Materijale (tekst i fotografije) potrebne za izradu sponzoriranog članka možete nam dostaviti poštom ili e-mailom.

Kontaktirajte nas
Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na našim stranicama, kontaktirajte nas za detalje i cijene.

11 Listopad 2014